lunes, 25 de febrero de 2013

Safata multiusos / Bandeja multiusos

       En Pau va trencar la safata on deixavem les claus així que vaig improvitzar-ne una amb uns retalls de feltre! La idea va agradar i en Dani i l'Anna me'n van encarregar una d'igual. Senzill, fàcil i ràpid.

  Pau rompió la bandeja dónde dejábamos las llaves así que improvisé una con unos recortes de fieltro! La idea gustó y Dani y Anna me encargaron una igual. Sencillo, fácil y rápido.


PAS A PAS
PASO A PASO

       Necessitaràs tres quadrats, un a la mida de la base i als altres dos els has de sumar els cm que vols que faci de fons.  En el meu cas: dos quadrats de 23x23cm i un de 17x17cm (així farà 17cm de base per costat i 3cm d'alçada). Es pot adaptar a qualsevol mida i forma, ho podem fer triangular, rectangular...

  Necesitarás tres cuadrados, uno con la medida de la base y a los otros dos debes sumarles los cm que quieras que haga de fondo. En mi caso: dos cuadrados de 23x23cm y uno de 17x17cm (así hará 17cm de base por lado y 3 cm de altura). Se puede adaptar a cualquier tamaño y forma, lo podemos hacer triangular, rectángular ...


      
      Col·loquem el quadrat més petit (serà el color que veurem dins l'espiral) al centre del quadrat més gran que serà el davant de l'espiral.

      Colocamos el cuadrado más pequeño (será el color que veremos dentro del espiral) en el centro del cuadrado más grande que será el frente de la espiral. 




       Dibuixem un espiral al centre de la tela que serà el fons de la safata i fem un repunt seguint el dibuix.

   Dibujamos un espiral en el centro de la tela que será el fondo de la bandeja y hacemos un pespunte siguiendo el dibujo.







       Retallem tot el contorn del repunt seguint l'espiral amb molt de compte de no retallar la tela de fons.

  Recortamos todo el contorno del pespunte siguiendo la espiral con mucho cuidado de no recortar la tela de fondo.





     Afegim al darrera el quadrat que serà la cara posterior de la safata i cosim a tot el vol amb una costura que serà vista.

   Añadimos el cuadrado que será el detrás de la bandeja y cosemos alrededor con una costura que será vista.






      Fixem els laterals amb una agulla a l'alçada que havíem previst prèviament. En el meu cas a 3 cm i ho acabem amb un repunt, un snap, un botó, un velcro... Amb el que us resulti més fàcil i us agradi més. En el meu cas, des de que tinc els snaps els col·loco a tot arreu!

  Fijamos los laterales con una aguja a la altura que habíamos previsto previamente. En mi caso a 3 cm y lo acabamos con un pespunte, un snap, un botón, un velcro ... Con lo que os resulte más fácil y os guste más. En mi caso, desde que tengo los snaps los coloco en todas partes!






I quina utilitat li dones tu?
Y qué utilidad le das tú?







3 comentarios:

  1. Però quina passada ! i que fàcil de fer, és una xulada, mai se m'hauria ocorregut, m'agafo la idea que està molt bé i a més ens aniria molt bé una safata així.
    merci!!

    ResponderEliminar