sábado, 28 de septiembre de 2013

Bossetes multiús / Bolsitas multiuso


 Entrada ràpida per ensenyar-vos les bossetes per a posar-hi les mudes de la Mar per als primers dies d’hospital i tenir-les totes ordenades dins la nostre maleta. 

  Fa molt temps que em rondava aquesta idea per a guardar-hi les joguines de peces petites d’en Pau. Ara he aprofitat per a fer-les primer per a guardar-hi les mudes de l’hospital i després les reutilitzaré per a la fi que havien de tenir inicialment. Són molt senzilles, ràpides de fer i  amb una finestra de plàstic per a veure’n el contingut. Estan fetes aprofitant  retalls diferents de teles, pel que no coincideixen exactament en mides, però faran el fet!



 Entrada rápida para enseñaros las bolsitas para poner las mudas de Mar para los primeros días de hospital y tenerlas todas ordenadas dentro de nuestra maleta. 

  Hace mucho tiempo que me rondaba esta idea para guardar los juguetes de piezas pequeñas de Pau. Ahora he aprovechado para hacerlas primero para guardar las mudas del hospital y después las reutilizaré para el fin que debían tener inicialmente. Son muy sencillas, rápidas de hacer y con una ventana de plástico para ver el contenido. Estan hechas aprovechando recortes de diferentes telas, por lo que no coinciden exactamente en medidas, pero harán el hecho!




9 comentarios:

  1. són molt xules!!! quina pencada abans que arribi la petitona! una abraçada

    (el retall està en casi en camí, porto uns dies una mica desbordada amb l'adaptació a la bressol d'en Noah, però aquesta setmana surt segur)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, la veritat és que m'ha entrat de sobte una necessitat de cosir...
      Gràcies també pel retall i els desitjos. I espero que mica en mica en Noah es vagi adaptant bé a l'escola bressol. Tot i així, el principi és durillo, per ells i per les mames!

      Eliminar
  2. Molt pràctiques i xules! Jo en volia fer algunes per guardar-hi els encaixables de l'Alina. Has reaprofitat el plàstic d'alguna cosa? Jo en tinc alguns de reservats però no sé si al cosir-los se'm trencarà tot...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, era un plàstic que vaig comprar fa uns anys a metres en la zona d'hules d'un bazar oriental. Era per possar sota les estovalles i salvar la taula de fusta d'importunis dels àpats. Ara lno el faig servir i l'estic reciclant per a la costura. Les dificultats són: per un cantó, intentar cosir el plàstic fent un o dos plecs sobre o sota la tela, i que si el plastic et queda en contacte amb el premsateles rellisca i no avança. En aquest cas, millor que et quedi la tela sobre i el plastic a sota, per cosir, o possar un trosset de paper de seda entre el plàstic i el premsateles, i després de cosir, l'enretiren amb molta cura.

      Eliminar
    2. Oh! ja veig que em divertiré cosint plàstic! :-D merci!!

      Eliminar
  3. Molt boniques i pràctiques! Encara no ens hem animat a cosir res amb plàstic transparent però és molt bona idea per veure quines joguines hi ha dins!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! La veritat és que us animo a provar-ho, és molt pràctic per veure el que hi ha dins!

      Eliminar
  4. Molt xules i pràctiques!! M´agrada molt la idea de la butxaca de plàstic transparent. Crec que me les copiaré!!! ; )

    ResponderEliminar