martes, 1 de octubre de 2013

Associant formes geomètriques / Associando formas geométricas


En Pau coneix força bé les formes geomètriques bàsiques però volia preparar-li algun joc per a que s’adonés que aquestes formes són presents en els objectes del nostre dia a dia. Amb uns taps de plàstic, i unes il·lustracions descarregades d’internet, vaig preparar a principi de l'estiu, aquest joc de parelles. A més li vaig fer una bosseta amb finestra transparent per a poder-les guardar. Haig de dir que no és que li hagi entusiasmat el joc d’associació però l’ha acabat entenent i de tant en tant hi juga.  El cas és que ara quan passejem es fixa en la forma de les coses, que era realment la finalitat del joc.

Pau conoce bastante bien las formas geométricas básicas pero quería prepararle algún juego para que se diera cuenta que estas formas están presentes en los objetos de nuestro día a día. Con unos tapones de plástico, y unas ilustraciones descargadas de internet, preparé, al principio del verano, este juego de parejas. Además le hice una bolsita con ventana transparente para poder ahorrar. Debo decir que no es que le haya entusiasmado el juego de asociación pero lo ha acabado entendiendo y de vez en cuando juega con él. El caso es que ahora cuando paseamos se fija en la forma que tienen las cosas, que era realmente la finalidad del juego.




2 comentarios:

  1. M'encanta aquest joc! I aquesta bossa amb una part transparent és super original, igual que les bossetes per a guardar la robeta de la Mar. Una pregunta: quina mena de plàstic és ? ës per s´hi et plagiem alguna bossa !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És el tipus de plàstic que et venen a metres per posar sota les estovalles i salvar la taula les liquids que es poden tombar. Jo el vaig comprar en un bazar oriental fa uns anys.

      Eliminar